Produse Nera

Manastirea Nera este asezata in mijlocul naturii pe malul raului Nera (Sasca Montana).

Maicile de aici imbina viata duhovniceasca cu indeletniciri ca apicultura, cultivarea plantelor medicinale si prelucrarea lor.
Anul trecut a fost finalizat laboratorul de productie, fiecare produs avand certificat de conformitate.
Fata de alte produse similare diferenta este data de concentratia semnificativa de extract natural de plante din compozotia produsului finit.

Laboratorul produce siropuri, tincturi, oţeturi, unguente şi săpunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontană şi din cultura proprie, de pe terenurile curate si nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adaugă miere, ceară, ulei presat la rece, fructe de pădure.
Principiile active din plante şi din fructe sunt obţinute prin macerare la rece, extracţii uleioase şi hidro-alcoolice, fermentare naturală.
Întregul proces tehnologic, de la culegere, uscare, mărunțire, şi până la preparare, împachetare şi etichetare, este făcut manual, cu grijă, răbdare şi dragoste.
Pentru a li se păstra nealterate proprietățile, preparatele sunt ambalate în recipiente de sticlă.

LOTIUNE PENTRU PAR NERA PLANT

Produs natural bogat în uleiuri volatile, vitamine şi minerale, obţinut prin macerarea plantelor în Oţet Nera Plant de mere şi miere. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

15 lei

LOTIUNE PENTRU TEN NERA PLANT

Produs natural obţinut prin macerarea plantelor în Oţet Nera Plant de mere şi miere. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

15 lei