Mea Natura - produse pentru par si corp

Cu 88%-96% ingrediente de origine naturală, îmbogățite cu ulei de măsline organic sau cu ulei organic din semințe de rodie, fabricate din ingrediente naturale,special concepute pentru a oferi o îngrijire completă pentru toate tipurile de piele și păr, produsele Mea Natura acționează împotriva semnelor de îmbătrânire.

Balsam de par Mea Natura Vitality&Shine

Balsam revitalizant, care descurca instantaneu parul, fara a-l incarca.

0 lei

Balsam pentru par vopsit cu rodie MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save 300ml

Balsamul pentru păr colorat MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save cu ulei de semințe de rodie organice *, polizaharide și extract de floarea soarelui.

0 lei

Cremă de corp cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing, Cell Renewal & Nourishment 250ml

Crema de corp hidratantă cu ulei organic* de semințe de rodie, vitamina E și Natur – All – Youth, conține o combinație de ingrediente active de origine naturală, bogată în acizi de fructe (AHAs), bio-zaharide și compuși organici ai mineralelor esențiale.

0 lei

Cremă de față cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing, Anti-Wrinkle 24-Hour Face Cream 50ml

Imbogatita cu ulei organic de semințe de rodie *, cunoscut pentru proprietățile sale de întinerire și anti-oxidante, cu un sistem de ingrijire activa (acid hialuronic), peptide si riboza si agenti naturali anti-ageing de hidratare.

0 lei

Cremă de față cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF15 50ml

Cu o textură mătăsoasă, crema de zi anti-îmbătrânire, anti-rid Mea Natura este îmbogățită cu ulei organic de semințe de rodie *, ulei cunoscut ca având proprietăți antioxidante.

0 lei

Cremă de mâini cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing & Skin Radiance 100ml

Crema de mâini hidratantă cu ulei organic* de semințe de rodie, extract de citrice și Natur – All – Youth, conține o combinație de ingrediente active de origine naturală, bio-zaharide și compuși organici ai mineralelor esențiale.

0 lei

Gel de duș cu rodie Mea Natura Intense Freshness 300ml

Gelul de dus cu ulei organic*, din semințe de rodie, vitamina E și extracte de citrice, un amestec de ingrediente naturale cu proprietăți anti-oxidante, bogate în acizi de fructe (AHAs) are efecte benefice asupra tratamentului zilnic al corpului.

0 lei

Gel de duș cu ulei de măsline Mea Natura Wellness & Revival 300ml

Gelul de dus cu ulei organic*, de măsline, vitamina E și extracte din sâmburi de migdale, un amestec de ingrediente naturale cu proprietăți anti-oxidante, are efecte benefice asupra tratamentului zilnic al corpului.

0 lei

Gel de față exfoliant cu rodie MEA NATURA Gentle Cleansing Exfoliator 100ml

Gelul exfoliator cu curățare blândă a feței conține ulei organic de semințe de rodie *, microgranule de perlită naturală, și extract acid natural de citrice și din fructe de afine.

0 lei

Lapte de corp cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing & Cell Renewal 250ml

Laptele de corp hidratant cu ulei organic* de semințe de rodie și Natur – All – Youth, conține o combinație de ingrediente active de origine naturală, bogată în acizi de fructe (AHAs), bio-zaharide și compuși organici ai mineralelor esențiale.

0 lei

Lapte demachiant cu rodie MEA NATURA 3 in 1 Face & Eyes 250ml

Conține ulei organic de rodie*, semințe de Aloe Vera, citrice naturale și extracte de afin, o combinație excepțională de ingrediente bogate în anti-oxidant, cu proprietăți calmante și hidratante.

0 lei

Mască de păr Mea Natura cu ulei de măsline Intensive Nourishment & Shine 250ml

Conține ulei de măsline organic virgin *, bio-zaharide, aminoacizi, extract de salvie și ulei de migdale, un amestec natural bogat cu proprietăți antioxidante și hidratante.

0 lei

Masca pentru par vopsit cu rodie MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save 300ml

Masca de par pentru păr colorat MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save cu ulei de semințe de rodie organică *, polizaharide și extract de floarea-soarelui.

0 lei

Șampon cu rodie MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save 300ml

Samponul cu rodie Color Brilliance &Youth Save este un sampon purificator ce contine ulei organic de semințe de rodie *, polizaharide și ulei de floarea soarelui.

0 lei

Șampon cu rodie MEA NATURA Youth Save 300ml

Samponul cu rodie Youth Save este un sampon purificator ce contine ulei organic de semințe de rodie , polizaharide și ulei de semințe de in.

0 lei

Sampon de par Mea Natura Vitality&Shine

Sampon cu ulei organic de masline,cu un complex activ de bio-zaharide si extract de salvie, ofera parului vitalitate si stralucire instantanee. Acest amestec de ingrediente ofera samponului proprietati hidratante si antioxidante.

0 lei

Șampon Mea Natura Strenght &Softness 300ml

Îmbogățit cu ulei de măsline organic virgin * , un complex activ de bio-zaharide și extract lupin natural, un amestec puternic cu actiune de hidratare, condiționare și ingrediente antioxidante, aminoacizi si proteine.

0 lei